Tabung PRP (Platelet Rich Plasma).

Katrangan singkat:

Tren anyar babagan kosmetik medis: PRP (Platelet Rich Plasma) minangka topik panas ing obat lan Amerika Serikat ing taun-taun pungkasan.Iki misuwur ing Eropa, Amerika, Jepang, Korea Selatan lan negara liya.Iki ngetrapake prinsip ACR (regenerasi sel autologous) ing bidang kecantikan medis lan wis disenengi dening akeh penyayang kecantikan.


Detail Produk

Tag produk

Prinsip Teknologi Anti Penuaan Darah Diri Prp

PRP (platelet rich plasma) yaiku plasma konsentrasi dhuwur sing sugih ing trombosit sing digawe saka getih dhewe.Saben milimeter kubik (mm3) PRP ngemot kira-kira siji yuta unit trombosit (utawa 5-6 kaping konsentrasi getih wutuh), lan nilai PH PRP yaiku 6,5-6,7 (Nilai PH getih wutuh = 7,0-7,2).Isine sangang faktor wutah sing ningkatake regenerasi sel manungsa.Mulane, PRP uga disebut plasma rich growth factor (prgfs).

Sejarah Teknologi PRP

Ing wiwitan taun 1990-an, ahli medis Swiss nemokake ing riset klinis yen plasma kaya trombosit bisa ngasilake akeh faktor pertumbuhan sing dibutuhake dening kulit sehat ing pangaruh konsentrasi tetep lan nilai PH tartamtu.

Ing pertengahan 1990-an, Laboratorium Nasional Swiss kasil ngetrapake teknologi PRP kanggo macem-macem perawatan bedah, kobong lan dermatologis.Teknologi PRP digunakake kanggo ningkatake penyembuhan tatu lan ngobati ulkus anggota awak lan penyakit liyane sing disebabake dening luka bakar, ulkus kronis lan diabetes.Ing wektu sing padha, ditemokake yen kombinasi teknologi PRP lan grafting kulit bisa ningkatake tingkat sukses grafting kulit.

Nanging, ing wektu kasebut, teknologi PRP isih kudu diprodhuksi ing laboratorium gedhe, mbutuhake peralatan sing luwih rumit.Ing wektu sing padha, ana uga masalah kayata konsentrasi faktor pertumbuhan sing ora cukup, siklus produksi sing dawa, gampang polusi lan risiko infeksi.

Teknologi PRP Metu Saka Laboratorium

Ing taun 2003, sawise sawetara upaya, Swiss sukses ngembangake produk paket teknologi PrP, konsentrasi konfigurasi rumit sing dibutuhake ing jaman kepungkur dadi siji paket.Laboratorium Regen ing Swiss ngasilake Kit PrP (paket sing tuwuh kanthi cepet PRP).Wiwit saiki, plasma PrP sing ngemot faktor pertumbuhan konsentrasi dhuwur mung bisa diprodhuksi ing kamar injeksi rumah sakit.

Spesialis Repair Kulit

Ing wiwitan taun 2004, loro profesor bedah plastik medis sing misuwur ing donya: Dr. Kubota (Jepang) lan Profesor Otto (Inggris) sing kerja ing London ngetrapake teknologi PrP ing bidang anti-tuwa kulit lan ngembangake teknologi operasi plastik injeksi ACR kanggo kanthi lengkap ngatur lan regenerasi kabeh lapisan kulit, supaya bisa ndandani kulit rusak lan regenerasi.

Nimbulaké Tuwa Kulit

Obat modern percaya yen alasan utama penuaan kulit yaiku kelemahane kemampuan pertumbuhan sel lan vitalitas saka macem-macem jaringan kulit, sing nyebabake nyuda kolagen, serat elastis lan zat liyane sing dibutuhake kanggo kulit sing sampurna.Kanthi tambah umur, kulit wong bakal keriput, bintik-bintik warna, kulit longgar, kurang elastisitas, nyuda resistensi alami lan masalah liyane.

Senajan kita nggunakake kabeh jinis Kosmetik kanggo nolak karusakan saka oksidasi kanggo kulit, nalika sel kulit ilang vitalitas sing, Penyetor njaba ora bisa ngimbangi kacepetan tuwa saka kulit dhewe.Ing wektu sing padha, kondisi kulit saben wong bisa diganti, lan kosmetik sing padha ora bisa nyedhiyakake nutrisi sing ditargetake.Pangobatan exfoliation kimia utawa fisik (kayata penggilingan microcrystalline) mung bisa tumindak ing lapisan epidermis kulit.Isi injeksi mung bisa muter ngisi sementara ing antarane epidermis lan dermis, lan bisa nyebabake alergi, granuloma lan infeksi.Ora dhasar ngatasi masalah vitalitas kulit.Penggilingan epidermis sing wuta malah bakal ngrusak kesehatan epidermis.

Indikasi Teknologi PRP Autogenous Anti-Aging

1. Maneka warna kerut: garis bathuk, garis tembung Sichuan, garis sikil gagak, garis halus ing mripat, garis irung mburi, garis sah, kerut ing pojok tutuk lan garis gulu.

2. Kulit kabeh departemen longgar, kasar lan kuning peteng.

3. Parut sunken disebabake trauma lan kukul.

4. Ngapikake pigmentasi lan chloasma sawise inflamasi.

5. Pori gedhe lan telangiectasia.

6. Kantong mripat lan bunderan peteng.

7. Kekurangan lambe lan jaringan rai sing akeh banget.

8. Kulit alergi.

Langkah-langkah Pengobatan PRP

1. Sawise ngresiki lan disinfeksi, dhokter bakal njupuk 10-20ml getih saka vena sikut.Langkah iki padha karo tes getih nalika pemeriksaan fisik.Bisa rampung ing 5 menit kanthi nyeri sing sithik.

2. Dokter bakal nggunakake centrifuge kanthi gaya sentrifugal 3000g kanggo misahake macem-macem komponen ing getih.Langkah iki njupuk kira-kira 10-20 menit.Sawisé iku, getih bakal dipérang dadi papat lapisan: plasma, sel getih putih, trombosit lan sel getih abang.

3. Nggunakake kit PRP paten, plasma platelet ngemot faktor wutah konsentrasi dhuwur bisa diekstrak ing titik.

4. Pungkasan, nyuntikake faktor pertumbuhan sing diekstrak bali menyang kulit ing ngendi sampeyan kudu nambah.Proses iki ora bakal krasa lara.Biasane mung 10-20 menit.

Karakteristik Lan Kaluwihan Teknologi PRP

1. Instrumen set perawatan aseptik sing bisa digunakake digunakake kanggo perawatan, kanthi safety dhuwur.

2. Ekstrak serum sing sugih ing faktor pertumbuhan konsentrasi dhuwur saka getih sampeyan dhewe kanggo perawatan, sing ora bakal nyebabake reaksi penolakan.

3. Kabeh perawatan bisa rampung ing menit 30, sing trep lan cepet.

4. Plasma sugih ing konsentrasi dhuwur saka faktor wutah sugih ing nomer akeh leukosit, kang nemen nyuda kemungkinan infèksi.

5. Wis entuk sertifikasi CE ing Eropa, verifikasi klinis medis ekstensif lan sertifikasi ISO lan SQS ing FDA lan wilayah liyane.

6. Mung siji perawatan komprehensif bisa ndandani lan rekombinasi kabeh struktur kulit, komprehensif nambah negara kulit lan tundha tuwa.

Spesifikasi Produk

Kode Produk

Ukuran (mm)

Aditif

Volume nyedhot

28033071

16 * 100 mm

SodiumCitrate (utawa ACD)

8 ml

26033071

16 * 100 mm

SodiumCitrate (utawa ACD) / Separation Gel

6 ml

20039071

16*120 mm

SodiumCitrate (utawa ACD)

10 ml

28039071

16*120 mm

SodiumCitrate (utawa ACD) / Separation Gel

8 ml, 10 ml

11134075

16*125 mm

SodiumCitrate (utawa ACD)

12 ml

19034075

16*125 mm

SodiumCitrate (utawa ACD) / Separation Gel

9 ml, 10 ml

17534075

16*125 mm

SodiumCitrate(utawa ACD)/Ficoll Separation Gel

8 ml

Q&A

1) P: Apa aku kudu tes kulit sadurunge nampa perawatan PRP?

A: Ora perlu tes kulit, amarga kita nyuntikake trombosit dhewe lan ora bakal nyebabake alergi.

2) P: Apa PRP bakal ditrapake langsung sawise siji perawatan?

A: Ora bakal bisa langsung.Biasane, kulit sampeyan bakal mulai owah kanthi signifikan sajrone seminggu sawise sampeyan nampa perawatan, lan wektu tartamtu bakal beda-beda saka saben wong.

3) P: Suwene efek PRP bisa tahan?

A: Efek langgeng gumantung saka umur healer lan pangopènan sawise perawatan.Nalika sel didandani, jaringan sel ing posisi iki bakal beroperasi kanthi normal.Mulane, kajaba posisi kasebut kena trauma eksternal, efek kasebut sacara teoritis permanen.

4) Q: Apa PRP mbebayani kanggo awak manungsa?

A: Bahan mentah sing digunakake diekstrak saka getih saben pasien dhewe, ora ana zat heterolog, lan ora bakal nyebabake cilaka kanggo awak manungsa.Kajaba iku, teknologi paten PRP bisa konsentrasi 99% sel getih putih ing kabeh getih menyang PRP kanggo mesthekake yen ora ana infeksi ing situs perawatan.Bisa diarani minangka teknologi kecantikan medis sing paling dhuwur, efisien lan aman saiki.

5) P: Sawise nampa PRP, suwene dandanan?

A: Ora ana tatu lan periode pemulihan sawise perawatan.Umume, sawise 4 jam, dandanan bisa normal sawise mripat jarum cilik wis ditutup.

6) P: Ing kahanan apa ora bisa nampa perawatan PRP?

A: ①Sindrom disfungsi trombosit.②Gangguan sintesis fibrin.③Ketidakstabilan hemodinamik.④Sepsis.⑤Infeksi akut lan kronis.⑥Penyakit ati kronis.⑦Pasien ngalami terapi antikoagulan


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan