Babagan awake dhewe

PERUSAHAAN PROFIL

Lingen Precision Medical Products (Shanghai) Co., Ltd. didegake ing Oktober 2007, yaiku perusahaan teknologi tinggi kanthi R&D, produksi lan pemasaran piranti medis.Ibukutha kadhaptar iku RMB 60 yuta, perusahaan ndarbeni 8.600 meter persegi minangka bangunan kantor lan 13.400 meter persegi minangka bangunan pabrik kang meets dikarepake GMP (laboratorium isine 4.900 meter persegi).Pusat Riset lan Inovasi diadegake kanthi laboratorium pusat lan pusat tes.Perusahaan kasebut dadi basis industri anyar kanggo piranti medis kanthi enem baris produk utama sing dibentuk kanthi bertahap: Sistem Koleksi Spesimen;Reagen Pengujian Genetik lan Konsumsi;Produk Reproduksi Dibantu;Sistem Pretreatment Spesimen;Reagen POCT lan Manufaktur Peralatan Khusus.

Ana luwih saka 100 staf sing kerja ing kene, 30% saka wong-wong mau minangka teknisi senior.Ing taun 2011, dheweke entuk proyek Industrialisasi Bio-medis saka Komisi Ilmu lan Teknologi Kotamadya Shanghai.Ing 2012, proyek Shanghai Science and Technology Innovation Fund kanggo UKM dimenangake, uga proyek investasi kunci ing industrialisasi teknologi tinggi saka Distrik Songjiang diadegake.Perusahaan iki diidentifikasi minangka perusahaan teknologi tinggi nasional ing 2011, lan lulus review ing 2014. Ing 2015, kita resmi dikenali minangka Shanghai Science and Technology Little Giant Cultivate Enterprise.

Ing 2015, Shenzhen Changhong Technology Co., Ltd. (CHT) entuk saham sing dianakake dening Shanghai Kehua Bio-engineering Co., Ltd. kanthi transfer hak properti lan terus nambah investasi.Iku ndadekake perusahaan saka tabung koleksi getih vakum siji Manufaktur perusahaan mboko sithik dadi minangka Produsèn piranti medical kualitas utamané karo produk medical tliti.

PROFIL PERUSAHAAN (2)
PROFIL PERUSAHAAN (4)
PROFIL PERUSAHAAN (3)
PROFIL PERUSAHAAN (5)
PROFIL PERUSAHAAN (6)
PROFIL PERUSAHAAN (1)

OEM & ODM LAYANAN

Pemasok Piranti Medis Lingen kanthi Kapabilitas OEM&ODM sing Kuwat.

Lingen Precision Medical Products (Shanghai) Co., LTD (biyen dikenal minangka Shanghai Kehua Bio-Engineering Co., LTD) minangka perusahaan teknologi dhuwur kanthi Riset lan Pengembangan, produksi lan pemasaran piranti medis.Kajaba iku, ing kene ana staves luwih saka 100 wong, lan personel teknis senior nyumbang 30%.Ing taun 2011, "Proyek Industriisasi biomedis Komisi Sains lan Teknologi Shanghai" disetujoni;Ing 2012, "Shanghai Sme Science and Technology Innovation Fund Project" disetujoni;Ing 2012, project "Songjiang District High-tech Industrialization Key Investment Project Planning Project" iki sah;Ing 2011, iki diidentifikasi minangka "Perusahaan High-tech Nasional" lan lulus review ing 2014. Apa maneh, ing awal 2017, iki resmi diadegaké minangka "Ilmu Shanghai lan Teknologi Little Giant Budidaya Enterprise".

Ing taun-taun pungkasan, kanthi nyebarake konsep "obat presisi" ing China, Lingen uga entuk pangembangan sing luar biasa.Akibate, Pemasok Lingen kanthi tulus ngarep-arep bisa kerja sama karo kolega lan menehi kontribusi kanggo kesehatan saka kabeh ndonya.