Kit Sampling Virus Sekali Pakai

Katrangan singkat:

Model: ATM-01, ATM-02, ATM-03, ATM-04, ATM-05, MTM-01, MTM-02, MTM-03, MTM-04, MTM-05, VTM-01, VTM-02, VTM-03, VTM-04, VTM-05, UTM-01, UTM-02, UTM-03, UTM-04, UTM-05.

Digunakake: Iki digunakake kanggo koleksi, transportasi lan pengawetan spesimen.

Isi: Produk kasebut kalebu tabung koleksi spesimen lan swab.

Kahanan Panyimpenan lan Validitas: Simpen ing 2-25 °C;Urip beting yaiku 1 taun.


Detail Produk

Tag produk

Syarat Sampel

1) Sampel bisa dijupuk saka tenggorokan lan irung kanthi swab.

2) Sampel sing diklumpukake kudu disimpen ing solusi pengawetan sampel.Yen ora langsung dites, mangga

nyimpen ing suhu kamar utawa refrigerated utawa beku, nanging bola beku-thaw kudu nyingkiri.

3) Swab koleksi spesimen ora kudu dilebokake ing solusi pengawetan sadurunge digunakake;sawise ngumpulake sampel, ikukudu langsung dilebokake ing tabung pengawetan.Break swab cedhak ndhuwur, banjur kenceng tabungpanutup.Sampeyan kudu disegel ing tas plastik utawa wadhah kemasan liyane, lan disimpen ing suhu sing ditemtokake lan diajukake kanggo inspeksi.

instruksi

1) Njupuk tabung sampling lan swab.Sadurunge sampling, tandhani informasi sampel sing cocog ing label sakatabung pengawetan utawa masang label kode bar.

2) Njupuk swab sampel lan ngumpulake sampel kanthi swab ing bagean sing cocog miturut bedasyarat sampling.

3. A) Koleksi spesimen tenggorokan: Kaping pisanan, pencet ilat nganggo spatula ilat, banjur ambane sirah swab.menyang tenggorokan lan ngusap amandel pharyngeal bilateral lan tembok pharyngeal posterior, lan alon-alon muter menyangnjupuk sampel lengkap.

3. B) Koleksi spesimen irung: Ukur jarak saka pucuk irung menyang cuping kuping kanthi swab lantandhani nganggo driji.Lebokake swab menyang rongga irung ing arah irung (pasuryan).Swab kududawane paling sethithik setengah saka cuping kuping nganti pucuk irung.Tansah swab ing irung kanggo 15-30detik.Puter alon-alon swab 3-5 kaping lan copot swab.

4) Selehake swab menyang tabung panyimpenan sanalika sawise ngempalaken sampel, break mati swab;celup sirah sakaswab ing solusi pengawetan, discard nangani sampling lan ngencengi tutup.

5) Sampel sing anyar diklumpukake kudu diangkut menyang laboratorium sajrone 48 jam.Yen digunakake kanggo nukleat virusdeteksi asam, asam nukleat kudu diekstrak lan diresiki sanalika bisa.Yen panyimpenan jangka panjang dibutuhake,kudu disimpen ing -40 ~ -70 ℃ (wektu lan kahanan panyimpenan stabil kudu diverifikasi dening saben laboratoriummiturut tujuan eksperimen pungkasan).

6) Kanggo nambah tingkat deteksi lan nambah viral load saka sampel sing diklumpukake, conto saka tenggorokanlan irung bisa diklumpukake bebarengan lan sijine menyang siji tabung sampling kanggo ujian.

Indeks Kinerja Produk

1) Penampilan:sirah swab digawe saka serat Ponggawa, serat sintetik utawa serat flocked, etc. Tampilan iku susu putih kanggo cahya kuning, tanpa reregetan, burrs utawa burrs;Label tabung sampling kudu tegas lan ditandhani kanthi cetha;ora rereget, ora sudhut cetha, ora burrs.

2) Spesifikasi:

Spesifikasi1
Spesifikasi2

3) Jumlah panyerepan cairan saka swab:panyerepan Cairan ≥ 0.1ml (wektu panyerepan 30-60 detik).

4) Loading jumlah solusi pengawetan:jumlah loading solusi pengawetan prasetel ing tabung ngirim ora ngluwihi ± 10% saka kapasitas labeled.Kapasitas label yaiku 1ml, 1.5ml, 2ml, 2.5ml, 3ml, 3.5ml, 4ml, 5 ml, 6 ml, 7 ml, 8 ml, 9 ml, lan 10 ml.

5) PH medium:

Spesifikasi3

Cegahan

1) Mangga waca teks lengkap manual iki kanthi teliti lan operate kasebut kanthi teliti miturut syarat.

2) Operator kudu profesional lan berpengalaman.

3) Nganggo sarung tangan lan topeng pelindung sing resik sajrone operasi;

4) Prodhuk kudu cryopreserved bali menyang suhu kamar sadurunge digunakake.

5) Aja sijine swab menyang solusi pengawetan sampel sadurunge digunakake.

6) Solusi pengawetan sampel ora bakal digunakake yen bocor, owah-owahan warna, kekeruhan lan polusi ditemokakesadurunge nggunakake.

7) Aja nggunakake produk ngluwihi tanggal kadaluwarsa.

8) Nalika bahan sampling sing relevan dibuwang, syarat sing relevan saka "Sampah MedisPeraturan Manajemen" lan "Pedoman Umum kanggo Biosafety Mikrobiologi lan Laboratorium Biomedis"kudu ditindakake kanthi ketat.

Interpretasi Grafik, Simbol, Singkatan, Lsb. Digunakake Ing Label

Digunakake 1

Seri lan Jinis Produk

Kit Sampling Virus H7N9 Disposable MTM-01 OEM/ODM Nonaktif

1. Produsen: Lingen Precision Medical Products (Shanghai) Co., Ltd.

2. Model produk: MTM-01

3. Volume Solusi: 2ml

4. Ukuran Swab: 150mm

5. Tube Ukuran: 13*100mm babak ngisor

6. Cap Warna: Abang

7. Packaging: 1800 kits/Ctn

Kit Sampling Virus Disposable VTM-03 Non-diaktifake

1. Produsen: Lingen Precision Medical Products (Shanghai) Co., Ltd.

2. Model produk: VTM-03

3. Volume Solusi: 2ml

4. Ukuran Swab: 150mm

5. Tube Ukuran: 13*75mm babak ngisor

6. Cap Warna: Abang

7. Packaging: 1800 kits/Ctn


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan