• Media Pengangkutan Viral
  • Platelet Kaya Plasma
  • Tabung Koleksi Darah Vakum Umum
  • PROFIL PERUSAHAAN (12)
  • PROFIL PERUSAHAAN (11)

Sugeng rawuh ing Lingen

Lingen Precision Medical Products (Shanghai) Co., Ltd.

Lingen Precision Medical Products (Shanghai) Co., Ltd. didegake ing Oktober 2007, yaiku perusahaan teknologi tinggi kanthi R&D, produksi lan pemasaran piranti medis.Ibukutha kadhaptar iku RMB 60 yuta, perusahaan ndarbeni 8.600 meter persegi minangka bangunan kantor lan 13.400 meter persegi minangka bangunan pabrik kang meets dikarepake GMP (laboratorium isine 4.900 meter persegi).Pusat Riset lan Inovasi diadegake kanthi laboratorium pusat lan pusat tes.

Ndeleng Liyane

Produk Unggulan

Napa milih Lingen Precision Medical?

  • Modal Terdaftar

    Modal Terdaftar

    We are perusahaan teknologi dhuwur lan ibukutha kadhaptar RMB 60 yuta.
  • Area Cakupan

    Area Cakupan

    Perusahaan iki nduweni 8.600 meter persegi minangka bangunan kantor lan 13.400 meter persegi.
  • Staff Perusahaan

    Staff Perusahaan

    Ana luwih saka 100 staf sing kerja ing kene, 30% saka wong-wong mau minangka teknisi senior.
  • Wektu Mapan

    Wektu Mapan

    Lingen Precision Medical Products (Shanghai) Co., Ltd. didegaké ing Oktober 2007.

Tekane Anyar