Informasi sing relevan

Info Produk

Tren pangembangan industri lan warta paling anyar

Ing wiwitan taun 1940-an, teknologi koleksi getih vakum diciptakake, sing ngilangi langkah-langkah sing ora perlu kayata nggambar tabung jarum lan nyurung getih menyang tabung uji, lan nggunakake tabung pakan getih otomatis vakum sing wis digawe ing tabung vakum kanggo nyuda kemungkinan hemolisis dadi a ombone gedhe.Perusahaan piranti medis liyane uga ngenalake produk koleksi getih vakum dhewe, lan ing taun 1980-an, tutup tabung anyar kanggo tutup tabung safety dikenalake.Tutup safety kasusun saka tutup plastik khusus sing nutupi tabung vakum lan plug karet sing mentas dirancang.Kombinasi kasebut nyuda kemungkinan kontak karo isi tabung lan nyegah kontak driji karo sisa getih ing sisih ndhuwur lan mburi plug.Koleksi vakum kanthi tutup safety iki nyuda resiko kontaminasi dening petugas kesehatan saka koleksi nganti pangolahan getih.Amarga fitur resik, aman, prasaja lan dipercaya, sistem koleksi getih wis akeh digunakake ing donya lan wis dianjurake dening NCCLS minangka instrument standar kanggo koleksi getih.Koleksi getih vakum digunakake ing sawetara rumah sakit ing China ing pertengahan 1990-an.Saiki, koleksi getih vakum wis ditampa sacara wiyar ing umume rumah sakit ing kutha-kutha gedhe lan medium.Minangka cara anyar kanggo koleksi lan deteksi getih klinis, kolektor getih vakum minangka revolusi koleksi lan panyimpenan getih tradisional.

Pedoman Operasi

Prosedur Koleksi Spesimen

1. Pilih tabung sing cocog lan jarum koleksi getih (utawa set koleksi getih).

2. Tutul alon-alon tabung sing ngemot aditif kanggo ngilangi materi sing bisa nempel ing stopper.

3. Gunakake tourniquet lan ngresiki area venipuncture kanthi antiseptik sing cocok.

4. Priksa manawa kanggo nyelehake lengen pasien ing posisi mudhun.

5. Copot tutup jarum lan banjur nindakake venipuncture.

6. Nalika getih katon, puncture stopper karet saka tabung lan loosen tourniquet sanalika bisa.Getih bakal mili menyang tabung kanthi otomatis.

7. Nalika tabung pisanan kebak (getih mandheg mili menyang tabung), alon-alon copot tabung lan ganti tabung anyar.(Waca Urutan Draw sing Disaranake)

8. Nalika tabung pungkasan kebak, copot jarum saka vena.Gunakake swab steril sing garing kanggo mencet situs tusukan nganti getihen mandheg.

9. Yen tabung ngandhut aditif, alon-alon kuwalik tabung 5-8 kaping sanalika sawise koleksi getih kanggo mesthekake campuran cekap aditif lan getih.

10. Tabung non-aditif kudu centrifuged ora luwih awal saka 60-90 menit sawise koleksi getih.Tabung kasebut ngemot aktivator clot kudu disentrifugasi ora luwih awal saka 15-30 menit sawise koleksi getih.Kacepetan centrifugal kudu 3500-4500 rpm / min (gaya centrifugal relatif> 1600gn) kanggo 6-10 menit.

11. Tes getih kabeh kudu ditindakake ora luwih saka 4 jam.Spesimen plasma lan spesimen serum sing dipisahake kudu dites tanpa wektu tundha sawise diklumpukake.Spesimen kudu disimpen ing suhu sing ditemtokake yen tes ora bisa ditindakake kanthi tepat.

Bahan sing Dibutuhake Nanging Ora Disedhiyakake

Jarum lan wadhah koleksi getih (utawa set koleksi getih)

Tourniquet

Swab alkohol

Bebaya Lan Pancegahan

1. Kanggo nggunakake in vitro mung.
2. Aja nggunakake tabung sawise tanggal kadaluwarsa.
3. Aja nggunakake tabung yen tabung wis breakage.
4. Mung kanggo nggunakake siji.
5. Aja nggunakake tabung yen ana zat asing.
6. Tabung kanthi tandha STERIL wis disterilisasi nggunakake Co60.
7. Pandhuan kudu ditindakake kanthi bener kanggo njamin kinerja sing apik.
8. Tabung ngandhut clot activator kudu centrifuged sawise getih coagulation lengkap.
9. Supaya tabung cahya kanggo langsung suryo srengenge.
10. Nganggo sarung tangan nalika venipuncture kanggo nyilikake bebaya cahya

Lumbung

Simpen tabung ing 18-30 ° C, asor 40-65% lan supaya ora kena sinar srengenge langsung.Aja nggunakake tabung sawise tanggal kadaluwarsa sing dituduhake ing label.