Media Pengangkutan Viral

  • Kit Sampling Virus Sekali Pakai

    Kit Sampling Virus Sekali Pakai

    Model: ATM-01, ATM-02, ATM-03, ATM-04, ATM-05, MTM-01, MTM-02, MTM-03, MTM-04, MTM-05, VTM-01, VTM-02, VTM-03, VTM-04, VTM-05, UTM-01, UTM-02, UTM-03, UTM-04, UTM-05.

    Digunakake: Iki digunakake kanggo koleksi, transportasi lan pengawetan spesimen.

    Isi: Produk kasebut kalebu tabung koleksi spesimen lan swab.

    Kahanan Panyimpenan lan Validitas: Simpen ing 2-25 °C;Urip beting yaiku 1 taun.

  • Kit Sampling Virus Disposable—Tipe ATM

    Kit Sampling Virus Disposable—Tipe ATM

    PH: 7,2 ± 0,2.

    Werna solusi pengawetan: Ora ana warna.

    Jinis solusi pengawetan: Inactivated lan Non-inactivated.

    Solusi Peservasi: Natrium klorida, Kalium klorida, Kalsium klorida, Magnesium klorida, Natrium dihidrogen fosfat, Natrium oglycolate.

  • Kit Sampling Virus Disposable —Tipe UTM

    Kit Sampling Virus Disposable —Tipe UTM

    Komposisi: Hanks equilibrium salt solution, HEPES, Phenol red solution L-cysteine, L – glutamic acid Bovine serum albumin BSA, sukrosa, gelatin, Agen antibakteri.

    PH: 7,3 ± 0,2.

    Werna solusi pengawetan: abang.

    Jinis solusi pengawetan: Non-Inactivated.

  • Kit Sampling Virus Disposable —Tipe MTM

    Kit Sampling Virus Disposable —Tipe MTM

    MTM dirancang khusus kanggo mateni conto patogen nalika njaga lan nyetabilake pelepasan DNA lan RNA.Garam litik ing kit sampling virus MTM bisa numpes cangkang protein protèktif virus supaya virus ora bisa disuntikake maneh lan presrve asam nukleat virus ing wektu sing padha, sing bisa digunakake kanggo diagnosa molekuler, urutan lan deteksi asam nukleat.

  • Kit Sampling Virus Disposable—Tipe VTM

    Kit Sampling Virus Disposable—Tipe VTM

    Interpretasi asil tes: Sawise ngumpulake conto, solusi sampling rada kuning, sing ora bakal mengaruhi asil tes asam nukleat.