Platelet Kaya Plasma

  • Tabung Vakum PRF Kab

    Tabung Vakum PRF Kab

    PRF minangka biomaterial berbasis fibrin alami generasi kaping 2 sing digawe saka panen getih tanpa antikoagulan tanpa modifikasi biokimia gawean, saengga entuk fibrin sing diperkaya dening trombosit lan faktor pertumbuhan.

  • PRP Tube karo Separating Gel

    PRP Tube karo Separating Gel

    Botol khusus kanggo ngasilake PRP konsentrasi dhuwur ing siji sentrifugasi.Dheweke ngemot antikoagulan ACD uga gel inert khusus sing misahake PRP saka sel getih abang lan abot kanggo asupan PRP sing gampang lan aman.Botol vakum plastik, 10ml, steril, non-pirogenik.

  • PRP Tube karo Biotin

    PRP Tube karo Biotin

    Kanthi nggunakake senyawa dikenal minangkaplasma kaya platelet(utawa PRP, kanggo cendhak) ing kombinasi karo biotin, kang alami stimulates wutah sehat, rambute nggantheng, kita lagi bisa nggawe asil luar biasa ing patients sing wis dealing with rambut rontog.

  • PRP Vacutainer Tube

    PRP Vacutainer Tube

    Plasma kaya trombosit sing disuntikake menyang kulit sirah sampeyan bisa nambani wilayah sing kena pengaruh lan ngrangsang sel reparatif kanthi nggunakake faktor pertumbuhan.Faktor pertumbuhan ningkatake pembentukan zat kaya kolagen, sing uga digunakake ing serum anti-tuwa.

  • PRP Vacutainer

    PRP Vacutainer

    PRP minangka singkatan saka "plasma kaya platelet."Terapi plasma sing sugih trombosit nggunakake plasma sugih sing paling apik sing ditawakake getih amarga bisa nambani ciloko luwih cepet, nyengkuyung faktor pertumbuhan, lan uga nambah tingkat kolagen lan sel stem-iki diprodhuksi kanthi alami ing awak supaya sampeyan katon enom lan seger.Ing kasus iki, faktor wutah kasebut digunakake kanggo nulungi maneh rambut tipis.

  • Tabung PRP Rambut

    Tabung PRP Rambut

    PRP minangka singkatan saka "plasma kaya platelet."Terapi plasma sing sugih trombosit nggunakake plasma sugih sing paling apik sing ditawakake getih amarga bisa nambani ciloko luwih cepet, nyengkuyung faktor pertumbuhan, lan uga nambah tingkat kolagen lan sel stem-iki diprodhuksi kanthi alami ing awak supaya sampeyan katon enom lan seger.Ing kasus iki, faktor wutah kasebut digunakake kanggo nulungi maneh rambut tipis.

  • Koleksi getih PRP Tube

    Koleksi getih PRP Tube

    Produk sing asale saka getih wis nuduhake kapasitas kanggo ningkatake penyembuhan lan ngrangsang regenerasi jaringan sing beda-beda lan efek sing nambah iki amarga faktor pertumbuhan lan protein bioaktif sing disintesis lan ana ing getih.

  • PRP Tube Koleksi

    PRP Tube Koleksi

    Produk CE Sertifikat.Fitur bokor khusus kanggo ngasilake PRP konsentrasi dhuwur ing siji sentrifugasi.Dheweke ngemot antikoagulan ACD uga gel inert khusus sing misahake PRP saka sel getih abang lan abot kanggo asupan PRP sing gampang lan aman.

  • Koleksi getih PRP Tube

    Koleksi getih PRP Tube

    PRP ngandhut sel khusus sing disebut Platelet, sing nyebabake pertumbuhan folikel rambut kanthi ngrangsang sel stem lan sel liyane.

  • PRP Tube karo ACD Gel

    PRP Tube karo ACD Gel

    Plasma sing sugih trombosit (singkatan: PRP) yaiku plasma getih sing wis diperkaya karo trombosit.Minangka sumber klempakan saka trombosit autologous, PRP ngandhut sawetara faktor wutah beda lan sitokin liyane sing bisa ngrangsang marasake awakmu, jaringan alus.
    Aplikasi: Perawatan kulit, industri kecantikan, rambut rontog, osteoarthritis.

  • Tabung Acd PRP

    Tabung Acd PRP

    ACD-A Anticoagulant Citrate Dextrose Solution, Solution A, USP (2,13% free citrate ion), minangka solusi non-pirogenik sing steril.

  • PRP Tube Acd Tube

    PRP Tube Acd Tube

    Solusi Antikoagulan Citrate Dextrose, sing umum dikenal minangka ACD-A utawa Solusi A yaiku solusi steril sing ora pirogenik.Unsur iki digunakake minangka antikoagulan ing produksi plasma kaya platelet (PRP) kanthi Sistem PRP kanggo pangolahan getih extracorporeal.

12Sabanjure >>> Kaca 1 / 2