Peralatan IVF

  • Vacuum Sterilized Needle Holder

    Vacuum Sterilized Needle Holder

    Saka tekane kontrasepsi oral wanita ing taun 1950-an nganti lair saka bayi tabung ing taun 1970-an lan sukses kloning wedhus Dolly ing pungkasan taun 1990-an, teknologi obat reproduksi wis nggawe terobosan utama teknologi reproduksi dibantu manungsa (Seni) utamane teknologi khusus. kanggo mbantu pasien sing isih ora bisa ngandhut sawise perawatan biasa kanggo nggabungake endhog lan sperma kanthi artifisial ing kahanan laboratorium kanggo entuk meteng.

  • IVF Urine Collector karo CE Disetujui OEM / ODM

    IVF Urine Collector karo CE Disetujui OEM / ODM

    Penemuan saiki ana hubungane karo patch kolektor cipratan kanggo ngumpulake conto utawa cipratan, utamane saka pasien sing ora bisa menehi conto sing mili gratis.Piranti kasebut bisa uga ngemot reagen tes supaya tes ditindakake ing situ.Reagen kasebut bisa dipisahake saka urin kanggo ngaktifake tes wektu.Penemuan kasebut uga nyedhiyakake tes adhedhasar urin kanggo laktosa minangka indikator integritas usus sing rusak.

  • IVF Ovum Picking Dish karo OEM / ODM sing disetujoni CE

    IVF Ovum Picking Dish karo OEM / ODM sing disetujoni CE

    Ngrangsang wutah ovum: Yen sampeyan rencana ngrampungake kabeh proses IVF utawa IVF, sampeyan kudu ngerti babagan proses kasebut lan rincian penting liyane babagan langkah-langkah kasebut, kayata ngrangsang wutah ovum.

  • IVF Micro-Operating Dish karo OEM / ODM

    IVF Micro-Operating Dish karo OEM / ODM

    Duwe anak minangka salah sawijining hadiah sing paling aji sing bisa diduweni wong.Malaekat cilik iki nggawa eseman lan kabungahan kanggo kabeh kulawarga;Nanging, sawetara wong bakal nemoni kesulitan sajrone meteng, mula dheweke bakal nemokake cara sing beda kanggo nggawa rasa seneng iki ing uripe.

  • Sajian Kultur Embrio IVF Kanthi OEM/ODM

    Sajian Kultur Embrio IVF Kanthi OEM/ODM

    Iki ditrapake kanggo stasiun pencegahan epidemi, rumah sakit, produk biologi, industri panganan, industri farmasi lan unit liyane kanggo isolasi lan budaya bakteri, tes titer antibiotik lan tes lan analisis kualitatif.Ing tetanèn, akuatik lan riset ilmiah liyane, digunakake kanggo budaya gawean lan inkubasi wiji, untu, tetanduran, serangga lan spesies iwak.Digunakake minangka piranti ing industri elektronik utawa industri liyane.

  • Tabung Nglangi Sperma karo OEM / ODM

    Tabung Nglangi Sperma karo OEM / ODM

    Sperma swims ing plasma mani lan mlebu menyang medium ndhuwur autonomously, misahake saka plasma Seminal liyane, impurities lan sel, mikroorganisme individu, banjur nyedhot sperma hulu saka njaba clapboard sawise sperma swims munggah kanggo nggampangake koleksi lengkap ing tingkat ndhuwur.

  • Pipet Pasteur Kanggo Laboratorium IVF

    Pipet Pasteur Kanggo Laboratorium IVF

    Kanthi perkembangan teknologi reproduksi berbantuan, beban kerja saben dina laboratorium reproduksi dibantu saya tambah, lan jumlah tabung Pasteur uga tambah saben dina.

  • IVF Saliva Collector karo OEM / ODM sing disetujoni CE

    IVF Saliva Collector karo OEM / ODM sing disetujoni CE

    Kolektor saliva kualitas dhuwur digawe saka Lingen Precision Medical Products (Shanghai) Co., Ltd. Iki kalebu 4 bagean kalebu corong koleksi, tabung koleksi spesimen, tutup safety tabung koleksi lan tabung solusi (biasane butuh solusi 2ml kanggo nyimpen spesimen).Iki digunakake kanggo ngumpulake spesimen ing suhu kamar, kanggo nyimpen lan ngirim spesimen virus lan DNA.