US Platelet Rich Plasma Market Size, Share & Trends Analysis Report

Ukuran Pasar Plasma Kaya Platelet AS, Laporan Analisis Nuduhake & Tren Miturut Jinis (PRP Murni, PRP Kaya Leukosit), Miturut Aplikasi (Kedokteran Olahraga, Ortopedi), Miturut Panggunaan Akhir, Miturut Wilayah, Lan Prakiraan Segmen, 2020 - 2027.

Ringkesan Laporan

Ukuran pasar plasma kaya trombosit AS regane $ 167.0 yuta ing taun 2019 lan samesthine bakal tuwuh ing tingkat pertumbuhan taunan senyawa (CAGR) 10.3% wiwit taun 2020 nganti 2027. Plasma sing sugih trombosit Terapi adhedhasar PRP wis ditampilake minangka pilihan perawatan sing efektif lan aman ing macem-macem aplikasi medis.Penyembuhan kanthi cepet, penutupan tatu sing luwih apik, nyuda bengkak lan inflamasi, stabilisasi balung utawa jaringan alus, lan nyuda bruising lan getihen minangka sawetara kaluwihan sing ana gandhengane.Mupangat kasebut nggedhekake aplikasi plasma kaya platelet ing pirang-pirang penyakit kronis, sing banjur nambah penghasilan ing pasar.Trombosit nduweni peran kritis ing proses penyembuhan tatu amarga fungsi hemostatik lan anané faktor pertumbuhan lan sitokin.Panaliten riset wis nglaporake manawa plasma kaya platelet minangka terapi regeneratif sing aman lan terjangkau kanggo penyembuhan luka kulit, saéngga ningkatake perawatan pasien.

Nalika tambah acceptability PRP ing tata cara bedhah dental lan lisan, kayata ngatur bisphosphonate-related osteonecrosis saka rahang kanggo nambah marasake awakmu tatu, uga wis ngasilaken asil janjeni.Ing sawetara taun kepungkur, injeksi plasma kaya platelet wis entuk daya tarik sing signifikan ing antarane profesional olahraga populer, kalebu Jermaine Defoe, Rafael Nadal, Alex Rodriguez, Tiger Woods, lan liya-liyane.Salajengipun, World Anti-Doping Association (WADA) mbusak PRP saka dhaptar zat sing dilarang ing 2011. Aplikasi Wide produk iki dening atlit profil dhuwur ing AS kanggo osteoarthritis awal (OA) lan ciloko kronis Ngartekno kontribusi kanggo wutah pasar.

PRP lan intervensi biologis adhedhasar sel stem wis kabukten bisa nyepetake pemulihan nalika njaga kinerja para atlit.Kajaba iku, panliten riset nuduhake manawa PRP bisa digunakake kanthi sukses ing kombinasi karo perawatan liyane kanggo njamin penyembuhan kanthi cepet.Efek terapi PRP sing digabungake karo asam glikolat 70% kanthi efektif ngatasi bekas kukul.Kajaba iku, PRP bebarengan karo asam hialuronat kanthi signifikan ningkatake tampilan umum, kekencangan, lan tekstur kulit.

Biaya dhuwur sing ana gandhengane karo produk plasma sing sugih trombosit nggawe angel kanggo dokter nggunakake terapi iki kanthi skala gedhe, sing ngalangi wutah pasar nganti sawetara.Kosok baline, perusahaan asuransi nutupi sawetara biaya terapi PRP, kalebu tes diagnostik, biaya konsultasi, lan biaya medis liyane.CMS nyakup PRP autologous mung kanggo pasien diabetes non-marasake kanthi kronis, tatu vena, utawa nalika didaftarake ing studi riset klinis, saéngga nyuda biaya sing metu saka kantong.

Ketik Wawasan

Plasma kaya platelet murni ndominasi pasar kanthi pangasilan 52.4% ing taun 2019. Mupangat tartamtu sing ana gandhengane karo jinis PRP iki, kalebu generasi & ndandani jaringan, penyembuhan kanthi cepet, lan nambah fungsi sakabèhé, wis nambah panjaluk PRP murni ing macem-macem terapi. aplikasi.Kajaba iku, kanthi efektif ngilangi efek ala, kayata reaksi alergi utawa kekebalan, kanthi pendekatan terapeutik iki wis entuk manfaat banget kanggo pertumbuhan segmen.

Plasma kaya platelet murni dianggep luwih cocok kanggo aplikasi kanggo regenerasi balung tinimbang plasma kaya platelet leukosit.Panggunaan gabungan terapi iki karo β-tricalcium fosfat dibayangke minangka alternatif sing efektif lan aman kanggo perawatan cacat balung.Pemain utama uga nyedhiyakake produk maju ing bagean iki.Pure Spin PRP, perusahaan basis AS, minangka salah sawijining pemain sing nawakake sistem PRP canggih kanggo sentrifugasi kanthi pemulihan trombosit maksimal.

PRP sing sugih leukosit (LR-PRP) diantisipasi tuwuh kanthi cepet sajrone ramalan.LR-PRP ningkatake regenerasi balung kanthi ningkatake viabilitas, proliferasi, migrasi sel in vitro, ontogenesis, lan angiogenesis in vitro & in vivo, nanging produk kasebut ngasilake efek sing mbebayani dibandhingake karo jinis murni.Kosok baline, iki minangka alat sing kuat kanggo rekonstruksi jaringan alus kanthi nyuda wektu operasi, nyeri pasca operasi, lan risiko komplikasi ing penyembuhan tatu.

blobid1488852532406
Platelet-Sugih-Plasma

Wektu kirim: Aug-18-2022