Lingen Precision Medicine Debut ing Konferensi Akademik Nasional kaping 15 babagan Kedokteran Reproduksi

Lingen Precision Medicine debut ing Konferensi Akademik Nasional kaping 15 babagan Kedokteran Reproduksi.

5 Agustus-7 Agustus 2022, Konferensi Akademik Nasional kaping 15 babagan Kedokteran Reproduksi Asosiasi Kedokteran Cina, dianakake kanthi sukses ing Pusat Konvensi lan Pameran Internasional Xiamen.

Sesi iki nyakup reproduksi sing dibantu.Kawruh profesional, riset klinis, tren kemajuan lan pangembangan paling anyar ing omah lan ing luar negeri, lan manufaktur paling dhuwur nuduhake produk paling anyar ing reproduksi sing dibantu.

Sajrone konferensi kasebut, stan Lingen Precision Medicine (Hall C2 L07) kebak pengunjung, utamane analisis karyotype kanthi otomatis pra-processing workstation sing diluncurake ing pameran iki narik kawigatosan para profesional ing industri kasebut lan dadi stan Lingen. Sorotan paling gedhe.

Ing wektu sing padha, Lingen uga nggawa set lengkap produk reproduksi sing dibantu lan produk sitogenetik kanggo nampilake lan komunikasi karo kanca-kancane.Piring (No. Sertifikat Pendaftaran: Cathetan Mesin Shanghai 20202180112), tabung uji ngisor bunder, batang pembawa beku, tabung hulu sperma, tabung pembekuan sperma, cangkir koleksi semen, sampler multi-lubang, silinder dhuwur, rak aluminium beku, pipet Pasteur, Pasteur pipettes lan consumables liyane lan produk seri cytogenetics - medium kultur limfosit getih periferal.

Ing tanggal 7 Agustus, pameran rampung.Matur nuwun maneh kanggo dhukungan anget saka ahli lan tamu!

Kedokteran Presisi Lingen ora bakal lali karo tujuan asline, nyawisake awake dhewe kanggo pangembangan kesehatan manungsa, lan maju kanthi wani!

微信图片_20220818143330
微信图片_20220818143252
微信图片_20220818143313
微信图片_20220818143325
微信图片_20220818143941

Wektu kirim: Aug-18-2022