Wadah Spesimen Urin Kolektor Urine Berkualitas Tinggi

Katrangan singkat:

Penagih Urine iki kasusun saka tuwung safety lan tabung koleksi cipratan vakum, kang digawe saka bahan plastik Medical.Utamane digunakake kanggo koleksi spesimen urin.


Detail Produk

Tag produk

Kaluwihan produk

● Kinerja sealing apik nyegah bocor kanthi efektif, trep kanggo panyimpenan lan transportasi spesimen.Uga bisa nyegah kontak antarane staf medis lan spesimen.

● Tutup kasebut nduweni label sing nutupi kanula kanggo nyegah pasien saka kontak karo jarum koleksi.

● Kasedhiya karo kode bar khusus.

Cegahan

Sajrone ngumpulake sampel urin, ana pancegahan ing ngisor iki:

1) Volume resik, ditutupi lan disposable biasane digunakake kanggo koleksi cipratan, lan volume wadhah kanggo koleksi cipratan umume luwih saka 20ml;
2) Wadhah kanggo koleksi cipratan kudu diwenehi label, kalebu jeneng pasien, kode sampel lan wektu pengambilan sampel urine;
3) Ing proses ngumpulake cipratan, cipratan ing bagean tengah biasane dilindhungi undhang-undhang kanggo pemeriksaan, supaya ora ninggalake cipratan ing sisih ngarep utawa mburi, supaya ora mengaruhi asil tes.Ing proses retensi cipratan, coba nyingkiri leucorrhea, semen lan polusi feces;4) Sawise njupuk urin, kudu dikirim kanggo pemeriksaan sanalika bisa sajrone rong jam.

Wadah Spesimen Urin Kolektor Urine Kualitas Tinggi3

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan